31 de març del 2008

Matthew Vescovo


Avui llegint "El País" he vist un article sobre l'il·lustrador Matthew Vescovo i m'ha cridat molt l'atenció la seva mirada crítica a l'hora d'il·lustrar obvietats. Li diuen el "mestre de l'obvietat" i és cert, ja que les seves vinyetes tracten de temes obvis, però amb toc un pel caustic. La seva obra em fa pensar en una barreja de manual d'instruccions amb tocs de pop-art. Us deixo un enllaç on podeu veure més sobre aquest il·lustrador:

26 de març del 2008

Estimades Amigues



He acabat un llibre que m'ha agradat molt, es diu "Estimades Amigues" i és de la Pietat Estany. El llibre parla d'una època una mica fosca de la nostra història i explica les vivències de la Pietat com a consultora del programa de ràdio de l'Helena Francis. Explica l'altra cara del consultori i de totes aquelles cartes que no es podien radiar en antena, però que l'autora contestava per correu.

El llibre t'atrapa d'una manera que el vaig acabar d'una atacada, a més haig de confesar que conec a l'autora, ja que, per sort per mi, vaig poder compartir feina amb ella durant uns quants anys i només puc dir que és una gran persona.

Berlanga de Duero



L'altre dia estava pensant en Sòria. Fa uns anys vaig passar unes vacances d'estiu en aquesta província i la recordo com un lloc tranquil i encantador. Un dels pobles que més em va agradar, a banda de Burgo de Osma, va ser Berlanga de Duero, aquí us deixo una foto del seu castell. Impressionant, oi?

25 de març del 2008

Per fi començo un blog!!!

Finalment, després de veure tants i tants blogs que m'han agradat he decidit iniciar el meu blog. Encara no sé que és el que posaré, però ja ho aniré descobrint.